logga hemsidan-

Häst Hos mig på inridningFör en vecka sedan kom ett gulligt islandssto från Katrineholm till mig för inridning, markträning och hantering. 
Hon är 4 år gammal och heter Litfrid! 

Hon går tillsammans med mina tjejer på lösdriften och kom snabbt in i flocken :) 

Under denna första veckan har vi byggt kontakt med varandra från marken, hon är väldigt nyfiken och social. Har toleranstränat med olika föremål, tränat in röstkommandon för olika gångarter och halt som jag sedan ska använda mig av uppe på ryggen under inridningen. Ägaren önskade även att hon ska lära sig att longeras då det har varit omöjligt innan, så detta har vi övat på och det lärde hon sig fort! Hon är väldigt känslig för de olika posititionerna i longeringen, så det gäller att man själv står rätt. 

Fortsättning följer! :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gabriella » Lyssna på din häst:  ”Ibland när jag ä ute och rider och han blir rädd för något så kan de bli så att ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-