Tjänster


För mig spelar det ingen roll vad du har för inriktning eller mål tillsammans med din häst då grunden till all framgång är en väl fungerande kommunikation och relation. Hos mig är alla välkomna!

Jag anpassar både lektioner och kurser efter önskemål och behov.
Oavsett om du är intresserad av kommunikation med eller utan utrustning - uppsuttet eller från marken, trickträning, ridning, klickerträning eller problemlösning, är du välkommen att höra av dig till mig.

Mitt fokus ligger alltid på att förmedla en förståelse mellan dig och din häst, vilket medför glädje och harmoni i allt ni gör tillsammans. 

Genom en ökad förståelse för din häst får ni en starkare relation och en tryggare samvaro. Du får lära dig hur din hästs psykologi och olika beteenden fungerar - hur den agerar och tänker i olika situationer och varför.
Jag lär dig också hur du på bästa sätt gör dig förstådd för din häst via ditt kroppsspråk, ditt fokus och dina energier. 
Varenda liten rörelse vi gör är information till hästen. När man inte vet om vad för signaler man sänder ut blir de gärna motsägelsefulla och svåra för hästen att förstå. Då kan det uppstå ett kommunikationsproblem, vägen delar sig. Mitt jobb är att leda er in på en gemensam väg där ni kan växa er starka tillsammans via en gemensam kommunikation.

Jag brukar säga att jag jobbar 80% med människan och 20% med hästen när jag undervisar. Det är vi som måste hitta rätt i positioner, energi och hållning. Ha fokus på rätt saker, utstråla rätt känsla och hitta rätt timing för berömmet så vi kan förstärka det vi vill att hästen ska erbjuda. 
 

Privatlektion

45-60 min/400:- + milersättning

Vill du utveckla samarbetet och kommunikationen tillsammans med din häst och stärka er relation med roliga övningar och kanske något trick?
Du får lära dig hur du använder din kropp på rätt sätt och hur din hästs psykologi fungerar. Både från marken och uppsuttet om man vill.

 

ERBJUDANDE!
 Vid köp av 10 lektioner får du en extra lektion på köpet.

Vid köp av 5 lektioner får du en extra lektion för halva priset.

Milersättning tillkommer!

Problemlösning

500 :-/timmen + milersättning

Jag hjälper dig och din häst att lösa problem ni själva inte reder ut. Du får börja med att berätta lite om vilka situationer och/eller beteenden du och din häst har problem med. Därefter träffas vi tillsammans med din häst där vi gemensamt lägger upp en plan, vilket kan resultera i ett eller flera tillfällen för att slutligen nå ett gott resultat.


PRESENTKORT
Vill du överraska ett ekipage som ligger dig varmt om hjärtat med ett presentkort hos mig? 

Kontakta mig så fixar vi detta!

Kurs

Vill du arrangera en kurs på din hemmaplan?

De olika alternativen är halvdag, heldag och tvådagarskurs.

Klicka här för mer information.


Milersättning = 30:-/milen
 

Avbokning
Avbokning skall ske senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras 75% av lektionskostnaden.

Om du inte dyker upp till din bokade tid faktureras hela lektionskostnaden + ev. reseersättning.


Vid avbokning av kurs gäller 7 dagar, därefter debiteras halva kursavgiften.

Mikaela Jansson
Linköping, Östergötland
073-539 36 86
info@horseharmony.se

Bankgiro: 5094-7431
Företagswish: 123 611 19 42
Innehar F-skattsedel & ansvarsförsäkring