logga hemsidan-
loading...

Ridning

Privatlektion (45 min)
Vardag - 500:-
Kväll (efter kl.18:00) - 550:-
Helg - 600:-

Milersättning - 30:-/milen
 

Avbokning
Avbokning skall ske senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras hela lektionskostnaden.

Vill eller behöver du hjälp med kommunikationen uppsuttet?


Har du varit med om en ridolycka och behöver hjälp att komma över din ridrädsla finns jag här för dig så att du kan hitta tryggheten uppe på hästryggen tillsammans med din häst igen.

Vill du kunna rida din häst helt utan huvudlag genom att bygga upp en stark kontakt med din häst uppe på hästryggen hjälper jag er gärna på vägen. Du får lära dig att rida med vikthjälper, fokus, kroppsspråk och avslappning. Självklart plockas inte huvudlaget av förens alla dessa hjälper sitter ordentligt, det är viktigt att både du och din häst känner er trygga hela vägen dit.

Ska du rida in din häst och vill ha någon som kommer ut regelbundet och ger dig stöd och guidning på vägen har jag erfarenhet av detta. Jag har hjälpt flera av mina elever med både inridning och tillridning av deras hästar.

Vill du få din häst att finna sin egen styrka och bärighet i ridningen, att rida den samlad på lång tygel eller helt utan huvudlag. Då börjar vi först med att hitta en ärlig avslappning så hästen verkligen kan slappna av och sträcka ut ordentligt. Därifrån jobbar vi sedan med att höja energin och få hästen att hitta sin egen bärighet med så lite stöd som möjligt i tygeln, för att tillslut kunna rida hästen i form endast med sitsen.

Det kanske har dykt upp något missförstånd eller motstånd i ridningen med din häst som du vill ha hjälp att hitta en lösning på. Jag jobbar alltid med hästens bästa i fokus och ser till att lösningen blir positiv för er båda. Jag har hjälpt många ekipage med alla möjliga situationer i ridningen så tveka inte att höra av dig om du vill ha min hjälp att hitta en lösning åt just dig och din häst.
 

Mikaela Jansson
Linköping, Östergötland
073 - 539 36 86
info@horseharmony.se

Bankgiro: 5094-7431
Företagswish: 123 611 19 42 
Innehar F-skattsedel & ansvarsförsäkring